– Det er mange kreative i Vesterålen som sitter på hvert sitt nes. Vi tror det kunne blitt episk om vi kunne samlet oss i et “kreativt hus”, et fellesskap.

Vi møter to kollegaer som ankom Vesterålen på nesten samme tidspunkt, i 2011 / 2012, uvitende om at den andre eksisterte. De satt på hvert sitt nes med sine kreative yrkestitler under beltet, henholdsvis illustratør og fotograf, sugne på å lage noe bra, sette igang, få snøballer til å rulle og blod til å koke. Så hvor går man i Vesterålen som ung tilflytter, sulten og kreativ? Tilbake i 2012 fikk de litt følelsen av å prøve å klemme saft ut av en stein. Litt den følelsen av å være på kaffeslaberas hos en eldre slektning. Enkelte velmenende råd om å prøve å satse på noe litt mer handfast, noen skuldertrekk, og et og annet “du kan jo alltids prøve”.

.... for å lese hele artikkelen må logge på. Hvis du allerede abonnerer på papir, registrerer du ditt abonnement her. Under her kan du enten kjøpe bare denne artikkelen, eller bestille abonnement.

Halvår
299,-
Papir & nettutgave
Seks utgaver
Tilgang til vår digitale utgave
Arkiv-tilgang
Velkomstgave: Stasboka Godt Haill II
BESTILL
Helår
499,-
Papir & nettutgave
12 utgaver
Tilgang til vår digitale utgave
Arkiv-tilgang
Velkomstgave: Stasboka Godt Haill II
BESTILL