Morsomme leker man kan leke sammen med barna

02 juni 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange fordeler ved å leke sammen alle sammen av og til, voksne som barn. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor og hvordan du kan engasjere deg i lek med barnet ditt. Det er både gøy og lærerikt for alle involverte. 

Klosser for hele familien 

Barn synes jo helt klart at det er gøy å leke, og noen ganger kan denne entusiasmen smitte over på oss voksne. Det SER jo moro ut, men det er ikke alltid så lett å finne tilbake til gleden ved å leke man hadde når man var barn. Det er allikevel noen ting som man kan leke med barna som fort blir gøy når man har en aktivtitet sammen.

kapla

Det kan være ting som kapla. Disse klossene var sikkert ogsåpopulære da du var barn, og det er utrolig morsomt å leke med sammen, og man kan bygge og leke i det uendelige. Det er også noe som er bra for finmotorikken til barn, og dermed så utvikler de evner samtidig som de leker. Det r det som er fordelen med noen av disse tilsynelatende helt enkle lekene – de har et formål, og de kan brukes på mange forskjellige måter og over mange år. Det gir også et spesielt bånd at man leker sammen med barnet – da har man noe sammen som er moro og skaper minner for livet. 

Hvor og hvordan finner jeg det jeg trenger? 

Hvis du leter etter leker og aktiviteter som passer for hele familien, så finner du et stort utvalg på nettet. Her kan du lese masse om de forskjellige lekene, finne anmeldelser fra andre kunder og se hva de forskjellige lekene kan som fellesaktiviteter for hele familien. Da er det lettere å finne akkurat det man er på jakt etter, og man slipper å nøye seg med det nest beste. 

Flere nyheter