Sånn finner du din personlige interiørstil

02 juni 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er ingen tvil om at det store akkurat nå er personlig stil – men hvordan finner man frem til den, og hvilke elementer skal man fokusere på? Det skal vi se litt nærmere å her så du enkelt kan finne frem til den stilen som sier noe om hvem nettopp du er. 

Hvem er du?

Når det kommer til personlig stil, blir vi faktisk nødt til å stille noen ganske store spørsmål. Hvem er vi egentlig? Hva vil vi fortelle om oss selv til omverdenen – og hvordan? Det er mange veier til Rom, men det er heldigvis mulig å omsette disse store tankene til en form for håndgripelig, personlig innredningsstil. Dette er med fordel også ting man kan tenke på hvis man gjerne vil oppgradere sin personlige klesstil, der er det nemlig mange av de samme spørsmålene og problemstillingene som fort melder seg og som man skal ta stilling til. 

Det har jo vært sånn lenge at alle bare skal følge de trendene som dikteres av influencere eller interiørblader og ikke bestemme selv eller fokusere på personlige ting og detaljer, men dette er en tendens som er gått helt i oppløsning. Nå handler det nemlig om å hylle det individuelle og fokusere på hva som gjør deg spesiell og ikke hva du klarer å gjøre likt som alle andre. Men hvilke elementer skal man fokusere på?

led

Sprit opp med spennende lyssetting

Et av de elementene man med fordel kan fokusere på hvis man vil sette sitt personlige preg på boligen, er lys. Det finnes lys i alle former i dag takket være led, som du enkelt kan bruke for å få et helt unikt uttrykk. På https://ledlyskilder.no/19255-230v-rgb-neon-flex kan du for eksempel se ideer til spennende neonlys som du kan bruke som stemningsskaper. Ikke minst er lys noe som skaper stemning og stil i seg selv, og derfor er dette noe man burde bruke aktivt. 

Flere nyheter