Ta kollegaene med på tur

02 april 2020
Johanne Hansen
Ta kollegaene med på tur

Mange av oss mange timer hver dag sammen med kollegaene våre. Det er derfor viktig å ha et godt forhold til de man arbeider sammen med. Det finnes mange historier om kollegaer som knytter varige vennskapsbånd med mennesker de har arbeidet sammen med, og det er det selvfølgelig gode grunner til. 

For den enkelte, er det viktig for ens trivsel på arbeidsplassen, og ha et godt forhold til sine kollegaer. Derfor prioriterer man ofte å bruke tid sammen. Det kan være man løper sammen en gang om uken, eller tar en fredagsdrink, etter en lang uke på kontoret? 

Men faktisk vil det være en god ide, å få en opplevelse utover det sedvanlige, sammen med dem man arbeider med til vanlig. En måte å gjøre dette på, er å arrangere en reise sammen. Hvis du og din kollegaer skal reise sammen, er det opplagt å få arrangert en firmatur. 

En firmatur kan i dag være mange ting, actionfyldte fjellturer eller skiferie i Alpene. Hovedfokuset med å reise sammen med arbeidet, er selvfølgelig å skape bedre relasjoner, og herigjennom et styrket fremtidig samarbeid. Og, hvem vet, kanskje man samtidig legger de første frø til et fremtidig vennskap?

Uansett om du og dine kollegaer skal på en lang tur, eller en kortere reise i nærmiljøet, så vil det være en god ide og la profesjonelle reisaktører sammensette reisen for dere. Det krever nemlig ressurser, tid og penger å planlegge en firmatur. Hvis dere lar noen med erfaring stå for planlegningen, kan dere være sikre på at dere overholder budsjettet, samtidig som dere kan lende dere tilbake og nyte turen. 

Les mer her, for å bli inspirert til spennende opplevelser sammen med kollegaerne. 

Det er viktig å tenker over hva slags firmatur som gir mening for virksomheten. Mange velger å ha fokus på teambuilding, og spennende opplevelser, sammen. Det kan også være at dere har bruk for relevante kulturelle opplevelser, som kan gi kreativiteten en kjærkommen innsprøytning. Eller kanskje dere mest av alt har bruk for sterke kulinariske opplevelser, som kan varme dere de neste mange måneder. 

 

 

Flere nyheter