Skap nytt liv i hjemmet med fototapeter

05 juli 2021
Maria Laugesen

Er du lei av hvite vegger i alle rom og drømmer du om å gi hjemmet ditt nytt liv? Da kan fototapeter være en opplagt løsning for deg. Det er en enkel, smart og veldig flott måte å få farger og kontraster inn i hjemmet på, og det er helt opp til deg hvilket uttrykk du vil skape i rommet.

Fototapeter med farger

Fototapeter finnes i veldig mange varianter, og derfor kan du skape et helt unikt og personlig uttrykk i hjemmet ved å bruke disse. De anvendes ofte på én eller kanskje to vegger i rommet for å skape kontrast til de øvrige vegger, men kan selvfølgelig også brukes på alle veggene dersom du ønsker dette.

Mange drømmer om å få flere farger inn i hjemmet uten å ødelegge det stilige uttrykket, og presis dette kan du med en fototapet. Det finnes nemlig mange fargerike designs med motiver som samtidig er veldig moderne og stilige. Det kan for eksempel være fototapeter med abstrakt kunst, vakre designs fra naturens verden eller kanskje skylines fra noen av verdens største og mest berømte byer.

Høy kvalitet og enkel montering

En annen fordel med fototapeter er at de er ganske enkle å feste på veggen. Derfor trenger du ikke ha mye erfaring med tapet før du kan skape et flott uttrykk. Det gjør det også enkelt å skifte ut dersom du etter noen år vil endre uttrykket i rommet.

Dette er for eksempel veldig relevant på barnerommet der du kan skape masse farger og liv med fototapeter. Kanskje barna i starten vil elske tapeter med motiver av søte tegneseriedyr, men etter noen år foretrekker fototapeter med motiv av kule dinosaurer? Da kan du bare skifte.

På den måten kan du bruke fototapeter til å endre rommets uttrykk, skape nye dimensjoner og farger i hjemmet.

Flere nyheter