Gled familien med en pakke i posten

15 april 2020
Johanne Hansen
Gled familien med en pakke i posten

Mange av oss har familien spredt rundt i hele landet. Heldigvis er det gode digitale løsninger, som gjør at det er lett å holde kontakten med familien, selv om avstanden er stor. Vi kan snakke sammen på telefonen, skype, facetime, messenger og sågar holde sammenkomster med flere familiemedlemmer på samme tid. Alt dette er viktige verktøy til å holde kontakten med sine nærmeste.

Men det kan likevel være en god ide å sende familien et brev, eller kanskje enda bedre, en pakke i ny og ne. Det kan være det er fødselsdag på den andre siden av landet, hvor du dessverre ikke har muligheten til å være til stede. Fødselsdagssangen klarer du selvfølgelig over skype, men pakken kan du sende i posten.

Det er faktisk ikke så dyrt å sende pakke i Norge. Hvis pakken er under 2 kg, er det både billigt og lett å sende en pakke. Også for større pakker finnes det gode løsninger, du kan bruke løsningen som kalles Norgespakken, hvor du kan spare tid og penger ved å betale alle utgifter på nett. 

Faktisk kan du, hvis du har en pakke som passer ned i en postkasse, sende pakken fra din egen postkasse. Det er derfor mange overskuelige løsninger på hvordan du kan sende pakker innenlands i Norge, hvor du ikke engang behøver å møte opp på postkontoret. 

Det er ikke så ofte man får pakke i posten, og gleden du vil gi dine nærmeste, som er så heldig å få den opplevelsen, vil varme både deg selv og resten av familien i lang tid. Så, hvorfor ikke glede dine nærmeste med en overaskelse i posten?

Det kan også være en god ide med pakker i posten, når det ikke er fødselsdag, men bare som en ekstra tanke i de mørkeste måneder? Eller en kjærlig hilsen fra noen som tenker på en?

Det som er helst sikkert, er at det vil gjøre dagen enda bedre, for både avsender og mottaker. 

 

Flere nyheter