Gi nyt liv til den gamle videospilleren med scart

20 desember 2020
admin

Gi nyt liv til den gamle videospilleren med scart

Det er mange av oss som ser tilbake på tiden med VHS og DVD med stor glede. Og mange har fortsatt store samlinger av filmer og serier som krever at man spiller dem av på den gammeldagse måten. Jeg tror kanskje ikke at så mange ville valgt å investere i det hvis man visste hvor nære vi var på den digitale løsningen vi har i dag, men da de kom ut anten vi jo ingenting. 

Jeg synes nesten litt synd på de som sitter igjen med enorme DVD-samlinger som det i dag er umulig å selge. Men da er det bra at man kan gi den gamle samlinga nytt liv ved bruk av scart. Scart er en kabel man bruker for å koble utstyr for for eksempel TV, videospillere, spillkonsoller, projektorer, satellittmottakere og DVD-spillere og gjør det mulig å gi nytt liv til gamle maskiner som man kanskje ikke trodde man kunne bruke lenger.

Vi har masse gamle Disney-filmer på VHS som jeg kunne ønske at vi fortsatt kunne se på. Jeg mangler både scart og en VHS-spiller, men det burde jo være mulig å finne et eller annet sted tenker jeg. 

Moderne løsninger for gamle filmer

TV’en vi har er ganske ny, så den har faktisk ikke inngang til scart, men vi fant ut at man kunne kjøpe overganger på batterionline, så det er det vi kommer til å starte hvis vi bestemmer oss for å prøve å få til å se filmene igjen. Jeg har hørt at de overgangene også er skikkelig bra i forhold til å forbedre kvaliteten på spill og videoer i forhold til hva det var før.

Å finne ut av det gjør at vi har enda mer lyst til å finne ut av en løsning for å kunne se de gamle filmene våre.

Flere nyheter