Forsendelse av pakke til USA

07 mars 2020
Mathias Bjelland
Forsendelse av pakke til USA

I dag er det flere fraktselskaper som tilbyr forsendelser av pakker til USA. Stadig flere transportører har kommet på banen i de senere årene. Tidligere var det først og fremst Posten Norge som sto for distribuering av post som pakker og brev.

Konkurransen mellom de ulike fraktselskapene er i dag større og gir rom for rimeligere priser for norske forbrukere. På bakgrunn av dette bør du alltid sjekke priser og leveringstider som de ulike fraktselskapene opererer med. 

Det kan derfor lønne seg å søke etter flere alternative forsendelsesmetoder på nett om du skal sende pakke til USA. Hvilken pris du får oppgitt kommer blant annet an på pakkens størrelse og vekt. Du bør også vurdere hvilken emballasje du ønsker å benytte for å sikre at pakkens innhold ikke blir ødelagt under postgangen.

Velg riktig fraktselskap

Det er ikke alltid like enkelt å finne frem til riktig pris når du skal sende brev og pakker til utlandet. Det kan derfor være greit å finne disse opplysningene raskt på internett. Dette for at du skal slippe å bruke unødig tid i Posten eller hos andre fraktselskaper. Det anbefales at du innhenter priser fra flere fraktselskaper på en gang.

Den enkleste løsningen er å finne frem til en sammenligningsside på nett, som kan sammenligne både priser og leveringstider gitt fra flere fraktselskaper på en gang. Du får på denne måten raskt tilgang til priser på den fraktmetoden som passer best for deg.

Det er også vesentlig at du sjekker opp i hvilken emballasje som egner seg best som innpakning for det du skal sende. Når du pakker inn innholdet som skal sendes trygt til USA bør du derfor være sikker på at det blir godt nok innpakket. Du kan velge å benytte ferdig frankerte esker, eller å pakke inn innholdet manuelt for så å frankere denne selv.

Flere nyheter