Finn en båt for dine behov

28 august 2019
Maria Laugesen
Finn en båt for dine behov

Leter du etter en ny båt, eller er du kanskje på utkikk etter din første båt? Da kan du helt sikkert finne den hos E39 Båt & Henger. De forhandler nemlig et stort utvalg av båter til alle behov, uansett om du er mest til fiskeri, vannsport eller avslappende turer på sjøen. Blant deres sortiment får du også annet utstyr og tilbehør som f.eks. påhengsmotorer og hengere. Med deres lange erfaring og store kompetanse kan de helt sikkert også hjelpe deg med å finne en båt som passer for dine ønsker og behov.

Blant deres utvalg finner du noen av markedets mest anerkjente og populære merker, både fra inn- og utland. For eksempel kan du se et utvalg av båter fra Askeladden Båter, som alltid leverer båter av høyeste kvalitet. I tillegg til disse kan nevnes Boat Sweden, Beneteau og Hobbyboat. Vil du spare litt på prisen og få en virkelig god båt til en utrolig konkurransedyktig pris, da har du også mulighet til å se på noen av deres brukte båter der du kan gjøre en virkelig god handel.

Besøk deres nettside i dag, og se selv hele sortimentet av båter og tilbehør. Finner du noe interessant som du ønsker å se nærmere på, eller vil du bare se sortimentet med egne øyne, da kan du besøke deres butikk. Den befinner seg på Eikanger nær Bergen, og her har du faktisk mulighet til å prøvekjøre båten i sjøen før du tar ditt valg. På den måten kan du bli enda mer sikker på din beslutning, og finne en båt som virkelig passer for deg. Deres service er alltid helt i topp, og de forhandler ingen produkter uten å kunne stå inne for en super kvalitet. Derfor kan du være sikker på at alt lever opp til en høy standard når du handler os E39 Båt & Henger.

Flere nyheter