Få bedre søvn med Coolpriser

18 mars 2021
admin

Søvn er et helt fundamentalt behov vi har som mennesker og det å finne en god rutine som gjør at vi får sove godt er alfa og omega for både den fysiske og den mentale helsen vår. Søvn er rett og slett ikke noe man skal tulle med – søvn er nøkkelen til et langt, produktivt og lykkelig liv!

En av grunnene til at jeg elsker steder som Coolpriser er at det går an å finne så utrolig mange smarte ting der og oppgradere hverdagen litt uten å samtidig skulle bruke masse penger man enten ikke har eller ikke ønsker å bruke. Vi valgte akkurat at vi ville prioritere søvnen vår litt mer alvorlig og en vekkerklokke fra Coolpriser ble en naturlig del av det.

Forskning viser nemlig at det å være på mobilen rett før man skal sove har en ganske stor negativ innvirkning på kvaliteten av den søvnen vi faktisk får og kan for mange gjøre at det er vanskeligere enn det ellers hadde vært å faktisk sovne også. Det er dumt å ikke gjøre noe med.

Velg en vekkerklokke!

Hvis man har lyst til å våkne opp om morgenen og faktisk føle seg rimelig opplagt er det å skaffe seg en helt gammeldags vekkerklokke noe som faktisk er skikkelig, skikkelig bra. Det gjør at man ikke trenger å ha mobilen på soverommet lenger og argumentet om at man trenger den som vekkerklokke gjelder ikke lenger. For det er jo selvfølgelig ikke derfor vi vil ha den på soverommet, men det er en lett unnskyldning man kan bruke.

Det å få den ut av soverommet gjør at skjermen sjelden blir det siste vi ser før vi legger oss og det er innmari bra for helsen vår på alle mulige måter. Det gjelder både antall timer og den faktiske kvaliteten på søvnen vår.

Flere nyheter