Det er en hel gjeng som lager Yderst ilag og under ser du noen av de viktigste bidragsyterne som står på hver eneste måned for å lage magasinet for Vesterålen. Trykk på hver av dem under for å finne de artiklene som de har skrevet.

Ta kontakt
Vi som lager Yderst
Kristina Renate Johnsen

Kristina Renate Johnsen

Redaktør / journalist

Journalist og redaktør i Yderst. Ur-Vesteråling med svart belte i yttersida. Du får tak i henne på 991 67 009.

Ingmar Wåhlberg

Ingmar Wåhlberg

Daglig leder / skribent

Ingmar Wåhlberg er daglig leder i Yderst utgiverselskap EventYR, og jobber med grafisk design og layout i magasinet. Han skriver også fra tid til anna artikler, kommentarer og ledere, og har ansvar for abonnement. Du når ham på telefon 480 73 426.

Øystein Lunde Ingvaldsen

Øystein Lunde Ingvaldsen

Fotograf / spaltist

Multikunsteren Øystein har gjort kometkarriere som fotograf. Fast bidragsyter til Yderst, ofte med portrettbilder, men også ut på reportasjeturer, gjerne til alle døgnets tider. Er også fast spaltist under headingen NogenLunde.

Evelyn Andora Pecori

Evelyn Andora Pecori

Journalist

Evelyn Andora Pecori har fast jobb i Vårt Land i hovedstaden, men har røtter i Lofoten, Bleik og i Bø. Med ujevne mellomrom tar hun med seg kameraet og blokka og gjør gjesteopptreden i Yderst sine spalter.

Ida Beate Johnsen

Ida Beate Johnsen

Journalist

Ida er et fyrverkeri på to føtter, og tryller fram de mest fantastiske tekster og både sola og brøytebiler. Når hun ikke lager tekster for magasinet liker hun unger og biler som sier vrooom.

Kim Olsen

Kim Olsen

Journalist

Kim Olsen kommer fra Øksnes, men bor for tida i Oslo. Hver måned skriver han spalten Søraførr. Sjekk gjerne ut hans Instagram-konto!